Musikk i Norge

Det finnes for tiden faktisk ganske mange unge, norske artister på scenen, og det norske musikkmiljøet lider ikke altfor mye, selv med tap av flotte artister som Liv Marit Wedwik, Hilde Heltberg og Jan Werner Danielsen. Dermed ser fremtiden lys ut for norsk musikk!music

Lence George

Hvem har vel ikke hørt denne Oslo-baserte artisten stemme i sin singel Bebe? Og har du ikke fått den med deg, er tiden inne – rytmiske toner og en fløyelsstemme som smører nervene gjør godt langt inn i sjelen. Han er en nykommer på den norske musikkscenen, men vi er rimelig sikre på at dette ikke blir den siste låten han får spilt inn.

Kurt Nilsen

En veletablert stjerne, denne karen, men han når stadig ut til flere fans, og har så langt omfavnet en rekke sjangere, fra country til julemusikk og reinspikka pop. Fra Halleluja-guttene til flotte soloalbum – vi ønsker rørleggeren med gull-strupe fra Bergen lykke til videre i det vi håper blir en lang og variert karriere.

Astrid S

Til tross for en noe skuffende 5. plass i Idol i 2013, har denne jenta funnet veien til norske hjerter og ut i verden. Hun har i tillegg fått samarbeide med Shawn Mendes, den amerikanske stjernen som toppet Billboard-listen i 2015, på hans debutalbum. Astrid S har i år sluppet publikumsfavoritten «Hurts so good», og Rennebu kan være stolt av sin unge stjerne.

Mange, mange flere…

Dette er bare et lite og langt fra fullstendig utvalg av de norske artistene som finnes. Norsk musikk har mange spennende personligheter å by på, og ikke alle får plass i denne artikkelen. Vi kommer til å utvide med stadig mer og oppdatert informasjon om musikkverdenen som vi er så heldig å leve i. Norsk musikk vokser seg stadig sterkere også på den internasjonale arenaen. Følg med oss videre på denne nettsiden for å holde deg oppdatert.